More Than BI

Freek
Philip
Wessel
Sander
Joury
Roel
Peter
Crispian
Nico
Victor
Arie
Jeroen
Frank
Jeroen
Katrin
Joran
Mark

Over Business Intelligence

Bekijk onze introductievideo van 2 minuten

More Than BI

Ons motto is dat elke organisatie eenvoudig toegang moet hebben tot analytics. Wij transformeren informatie om naar kennis. Met een team van 20+ BI-consultants helpen wij onze klanten het maximale uit hun IT-systemen te halen. Dit doen wij door het adviseren van onze klanten en het ontwikkelen van moderne, onderhoudsvriendelijke BI-oplossingen. Snel, flexibel en up-to-date.

Waar traditionele BI-oplossingen voornamelijk terugkijken, helpen wij onze klanten ook bij het voorspellen van de toekomst. Dit doen wij met behulp van Planning & Data Science. Wij zijn niet vies van Predictive Analytics, Artificial Intelligence en Machine Learning.

Uiteraard kijken wij goed naar wat past bij de klant. Wij werken daarom met diverse SAP en non-SAP producten. Denk aan BW, HANA en SAP Analytics Cloud. Maar ook PowerBI, Tableau, Qlik & Google Cloud behoren tot onze expertises.

Het toepassen van al deze technieken is belangrijk, maar je klant begrijpen vinden wij nog belangrijker. Wij geloven in “More Than BI”. Ons team heeft daarom ook kennis van o.a.Project Management, S/4 Reporting, Planning & non-SAP Reporting.

 

Onze kwaliteiten: More Than BI
Onze kwaliteiten


Wist je dat? McCoy België een paar handen vol SAP BI-consultants in dienst heeft. Dat betekent dat we samen één van de grootste SAP BI clubs van de BeNeLux zijn!

Synergie

Het woord ‘Synergie’ vat ons mooi samen. Wij werken veel samen met de andere Business Units van McCoy. Het samenwerken met verschillen Business Units levert ons meer op dan de som der delen.

Interne kennisdeling doen wij door middel van themarondes. De inhoudelijke thema’s worden door de consultants zelfgekozen en wisselen twee keer per jaar. Daardoor verandert de samenstelling van de groep ook elke keer en ga je dus met veel verschillende collega’s aan de slag met de nieuwste technologieën en trends!

Actuele thema's
BI thema's
Fluitend naar je werk

Als consultant ben je bij bij ons succesvol als je fluitend naar je werk gaat en daarvoor erkenning krijgt van je klant en collega’s. Zo simpel kan het zijn.

Ben jij een BI-consultant die gelooft in “More Than BI” en wil jij vrijblijvend erachter komen hoe jij fluitend naar je werk gaat bij ons? Bel of Whatsapp Joost voor meer info!

Business Intelligence vacatures.

Wil je meer weten?
Bel Joost

Bekijk al onze expertises