Arnaud
Magiel
Mark
Jan-Gert
Fabian
Bart
Mirhad
Arjan
Zain
Tertius
Nick
Arjan

Over Supply Chain Execution

“More than intelligent logisitics”

Intraperneuship

Een platte organisatie met korte lijnen, dat is waar McCoy voor staat. Alles ontstaat vanuit het team. Intraperneurship wordt zelfs aangemoedigd. In 2019 is zo ook Supply Chain Executie als aparte tak ontstaan vanuit een idee van Tertius Schijven en Jan-Gert Bouma met de Intelligent Logistics-propositie in gedachte. En met een team van 14 collega’s komen er nu elk jaar steeds meer ideeën bij.  Alle collega’s zitten bij verschillende klanten die iets doen met magazijnbeheer: van groothandels, overheidsinstellingen tot high-end product bedrijven. Met zoveel kennis in huis is er al altijd ruimte voor innovatie.

Innoveren is een must

Om het warehouse van de toekomst neer te zetten is het cruciaal om relevant te blijven. De ontwikkelingen in de logistiek gaan razendsnel en (mee)innoveren is volgens ons een must. Klanten zijn veeleisend. Producten moet snel op de juiste plek worden afgeleverd en tijdens dat proces van topkwaliteit blijven. En dat tegen zo laag mogelijke kosten. Het is topsport om je warehouse management solution hierop in te richten. Op dit moment zijn we druk bezig aan de integratie met Nipper (een Automated Guided Vehicle), maar ook Yard Logistics, Warehouse insights en Auto Store storage zijn hot topics.

Van IT Consultancy naar Business Consultancy

Wij geloven erin onze klant te adviseren over hoe de logistieke processen lopen in plaats van alleen maar te focussen op de inrichting. Dus in plaats van dat er aan de klant gevraagd wordt: ‘Wat is je behoefte?’. Benaderen we het andersom: ‘Ik laat jou zien wat de best practice is vanuit SAP en ik ga jou vertellen waarom ik denk dat dit voor jou de beste oplossing is (More than Intelligent Logistics!)’. Op die manier kunnen we meer bieden aan de klant. 

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën over Supply Chain Executie? Wil je hierover vrijblijvend met ons in gesprek? Dat kan, neem contact op met Joost!

Supply Chain Execution vacatures.

Wil je meer weten?
Bel Joost

Bekijk al onze expertises