We ❤︎️ Logistics!

Henk
Fabian
Bart
Bas
Kylian
Roland
Mark
Nick
Arjen
Nick
Joost
Ruud
Nico

Over Supply Chain Management

In een tijd waarin de focus meer komt te liggen op een leefbare wereld voor mens en dier gaat het niet alleen meer om de keiharde euro’s, maar ook om de voetafdruk die bedrijven willen innemen. Onze ambitie is verbinden, samenwerken en optimaliseren van logistieke processen naar ‘intelligent operations’.

 

Om de kracht van S/4HANA intelligent in te zetten is er nog een cruciaal element, namelijk bedrijfs- en proceskennis, oftewel “More than IT!” Dit betekent dat we niet alleen een krachtige IT-oplossing willen leveren, maar ook de juiste relevante bedrijfs- en proceskennis in discrete manufacturing, wholesale en/of de consumer industry meebrengen.

 

Onze SAP S/4HANA Supply Chain Management experts zijn op zoek naar logistieke uitdagingen waar we energie van krijgen! We volgen trends in de S/4HANA Intelligent Enterprise (Ariba SCC, SAP IPD/PLM, SAP PEO, etc.) op de voet en proberen erop vooruit te lopen, zowel in kennisontwikkeling als in het cursusaanbod. Vakmanschap, gedrevenheid, betrokkenheid en van elkaar leren zit in ons DNA. Het streven naar intelligent operations als kloppend hart van de intelligent enterprise (SAP S/4HANA) is ons doel.

 

Herken jij jezelf hierin en wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons team? Neem contact op met Joost (06-57252019)!

Supply Chain Management vacatures.

Wil je meer weten?
Bel Joost

Bekijk al onze expertises