We️ ❤︎ Technology!

Rob
Maarten
Ian
Joost
Jan
Richard
Arthur
Timothy
Dave
Ruud
Bart
Tom
Casper
Jorn
Darmesh
Sijme
Jeroen
Ivo
Arnaud

Over Technology

Techniek, het kloppend hart van elk SAP-systeem. Ben jij een techie die graag met de nieuwste ontwikkelingen meegaat? Bij McCoy krijg je de kans om de volgende stap in je carrière te maken.

SAP Technology is een breed begrip en biedt daarmee veel mogelijkheden voor jou om invulling te geven aan je interesse en ambitie.

Cloud & Basis

Ben je iemand die zijn passie vindt in het inrichten en optimaliseren van systemen? Steeds meer klanten maken de ‘move’ naar de cloud. Je kunt als techneut hier daadwerkelijk deel van gaan uitmaken, dagelijks werken onze consultants aan cloud projecten naar Azure, AWS of GCP. Door bijvoorbeeld samen de Azure tutorials door te nemen en tegelijkertijd samen in het systeem te duiken hebben alle onze basis consultants hun Azure certificering gehaald.

Development

De laatste trend om maatwerk naar de cloud te verplaatsen omarmen we door te investeren in technieken als SAP CAP en SAP RAP. Door kennissessies en cases uit te werken op ons demo landschap vergroten we onze kennis. Deze kennis zetten we nu al in bij onze s/4 HANA implementaties. Op front end gebied werken we veel met Fiori Elements bij verschillende klanten om op een snelle manier software naar de eindgebruikers te kunnen brengen.

Integratie

Met de toenemende cloud en on premise oplossingen neemt ook de behoefte aan integratie toe. Met onze eigen McCoy aanpak voor integraties met s/4 HANA, Ariba, IBP en Successfactors zorgen we ervoor dat onze integratie projecten een succes zijn. De uitdaging bij integratie ligt veel meer op het gebied van proces integratie en mens integratie dan het uiteindelijk koppelen van de applicaties.

UX

Uniek in de SAP-wereld is dat bij het team UX consultants werken. Onze projecten zijn veel succesvoller doordat onze UX consultants de eindgebruikers vertegenwoordigen in onze projecten. Meer informatie hierover is te vinden in een speciale expertise pagina: https://mccoy-partners.com/user-experience-design.

Door continu te investeren in opleidingen en kennissessies blijven onze consultants vooroplopen qua kennis en kunde. Hierdoor kan je als consultant doorgroeien naar senior rollen zoals: Integratie architect, software designer of cloud expert. In deze rollen adviseer je klanten wat volgens McCoy de volgende stap is om klaar te zijn voor de toekomst. Dit kan op allerlei gebieden zoals: User Experience, open source, integratie, roadmap ontwikkeling, architectuur. Ook worden jaarlijks kennis events bezocht zoals Connect2Innovate, SAP TechEd en Nielsen Norman Group Conferenties.

Technology vacatures.

Wil je meer weten?
Bel Joost

Bekijk al onze expertises