Onze belofte aan jou

Ruimte om topkwaliteit te leveren bij een organisatie die ook plezier en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Wij streven er voortdurend naar om de beste SAP dienstverlener in Nederland te zijn. Sluit je je aan bij ons team, reken dan op het volgende:

Kwaliteit, innovatie & nuchterheid

We zoeken altijd naar manieren om de klant te helpen versimpelen. Daarvoor hebben we een state-of-the-art SAP-demolandschap om je op uit te leven.

We dagen je uit om innovatief te denken. Tegelijk staan onze mensen met beide benen stevig op de grond. Zelf jouw carrière sturen. Je krijgt de ruimte voor nieuwe ideeën en om talenten verder te ontwikkelen.

Functiecategorieën kennen we niet. Alles kan, maar reken niet op een gespreid bedje. We zijn groot voorstander van eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Gelijkwaardige samenwerkingsrelatie

McCoy gaat de samenwerking vol vertrouwen aan en doet dus niet aan een concurrentie- of relatiebeding. De lijnen zijn kort en hiërarchie of status zoals bij de grote kantoren is ons vreemd.

Met resultaat: we zijn uitgeroepen tot Great Place to Work en het verloop is minimaal.

Inhoud en lol gaan prima samen

Je broodnodige inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling regelen we via onze McAdemy. We geloven dat inhoud en lol uitstekend samengaan.

McCoy voelt als een ‘familie’, zonder dat het een enge kliek is. Mee gaan op de jaarlijkse, legendarische skireis mag, maar hoeft niet.