Team

Onze kennis en kunde is gebundeld in expertise-gerichte teams. 9 teams waar we enorm trots op zijn. Daarbinnen ontwikkelt ieder teamlid zich tot een nog betere expert op zijn vakgebied, door training, coaching, de McAdemy en intervisie sessies. Gezamenlijk leveren wij onze diensten voor klanten op het snijvlak van business en IT.

team

Supply Chain Management

In logistieke verbeterprocessen gaat het om het optimaal afstemmen van bedrijfsprocessen op de gewenste servicegraad, daarbij rekening houdend met de kosten. Dit delicate balanceren tussen investeringen en veranderingen is onze consultants wel toevertrouwd.

McCoy’s McAdemy voorziet onze consultants van een uitgebreid pallet aan opleidingen. Zowel op het gebied van SAP technische en functionele skills, als op het gebied van persoonlijke skills. Bijzonder om te vermelden is onze samenwerking met de TU Eindhoven. Onderwerpen als Last Mile logistics, Connected Fleet en Omnichannel logistics worden door onze SCM-consultants in de praktijk gebracht.

In de visie van McCoy zijn onze consultants de verbinders die mensen en bedrijven bij elkaar brengen, om van elkaar te kunnen leren en om samenwerking te stimuleren. We brengen dit concreet in de praktijk door de McAdamy sessies ook open te stellen voor alle ‘Friends of McCoy’.

Verbinden, samenwerken en optimaliseren! Die mentaliteit is kenmerkend voor het Supply Chain team. Onze medewerkers zijn altijd op zoek naar optimalisaties, gebruikmakend van standaard SAP. Binnen het team onderscheiden we drie pijlers:

  1. Supply Chain Planning
  2. Supply Chain Manufacturing and Delivery
  3. Supply Chain Execution

Binnen de solution teams is er focus op de verschillende SAP producten (IBP, S/4HANA en EWM); overkoepelend vindt er veel kennisuitwisseling plaats tussen de solution teams omdat de SAP-modules niet los van elkaar kunnen worden gezien. Naast het optimaal inzetten van SAP bij de ondersteuning van processen, ondersteund het supply chain team ook in het definiëren en uitvoeren van strategieën resulterend in een verbeterde bedrijfsvoering.

Wil je nader kennis maken met ons logistieke team? Neem contact op met Arjen (0630193719) of Bas (0651902974)!

Arjan Weijers
Tertius Schijven
Arjen van der Sluijs
Mark Steijvers
Joost Hardenbol
Bas Gijsbers
Ruud Duppen
Oliver Hahn
Jerry Molenaar
Arjan Willemsen
Ilyas Ghaleb
Niek Lubbersen
Zain Alneame
Jeroen van Tol
Roland Slöetjes
Fabian Uyterlinden
Nico Kuiper
Jan-Gert Bouma
Nick Hurkmans
Nick Coolen

Technology

Techniek, het kloppend hart van elk systeem. Het Tech team zorgt ervoor dat elk SAP systeem op het beste platform draait. Of dat nu on premise is of in de cloud. Inmiddels heeft het team ruime ervaring met migraties naar MS Azure en AWS. Best practices op het gebied van infrastructuur zorgen samen met een slimme monitoringset voor een goede performance zodat SAP optimaal blijft draaien voor onze klanten. 

Mocht het zo zijn dat de standaard SAP processen niet toereikend zijn voor een klant dan kunnen onze developers deze aanpassen. Dit zal altijd gebeuren met een minimale impact op het systeem, zodat het maatwerk niet in de weg zal zitten bij toekomstige upgrades. Denk hierbij ook aan de nieuwe mogelijkheden om maatwerk op het SAP Cloud platform te ontwikkelen waardoor de core vrij blijft van maatwerk. 

Uniek in de SAP wereld is dat bij het team UX consultants werken. Onze projecten zijn veel succesvoller doordat onze UX consultants de eindgebruikers vertegenwoordigen in onze projecten. Zij weten wat belangrijk is voor een eindgebruiker en met hun inbreng sluit de uiteindelijke oplossing beter aan op het dagelijkse werk. Uiteraard hierbij ook weer lettend op minimale impact op het standaard SAP systeem.

Door continue te investeren in opleidingen blijven onze consultants vooroplopen qua kennis en kunde. Dit kan zijn op allerlei gebieden zoals: User Experience, open source, integratie, roadmap ontwikkeling, architectuur en Softskills. Ook worden jaarlijks kennis events bezocht zoals Connect2Innovate, SAP TechEd, AWS re:Invent en Nielsen Norman Group Conferenties.

Jan Willem Molenaar
Arnaud van den Broek
Rob de Jong
Jeroen Elie
Casper van Gorkom
Bart van Woensel
Ruud Zandbergen
Joost Prinssen
Arthur Cohen Stuart
Jorn Achten
Casper Ballemans
Sijme Geurts
Richard Copsy
Darmesh Nana
Dave Verkoelen
Ivo Vermeer
Ian van Eenennaam

Project Management

Het Project Management team van McCoy bestaat uit ervaren consultants die hun sporen hebben verdiend in veel projecten binnen en buiten Nederland. Centraal staat het opleveren van de beoogde resultaten voor de klant conform afspraak. Onze aanpak SimplyPM staat hiervoor garant.

Duidelijke afspraken, een heldere aanpak en vooral het versimpelen van ieder project of programma zijn de belangrijkste onderdelen van deze aanpak. IT is al moeilijk genoeg, laten we dan in elk geval zorgen dat de projecten die we doen op een eenvoudige manier worden aangepakt en opgeleverd.

Dat is onze overtuiging.

Herken je je hierin en wil je meer weten? Contacteer Laurens op 0623827561

Mario Roovers
Maroesja Vosters
Jeroen Seuntiëns
Laurens Verwoest
Frank van Dooremolen
Ronald Versteijnen
Boid van den Berg
Arie Ruitenbeek
Robbert Bruining
Theo Brünken
Robert Poortman
Tom van den Berg
Luc Hermans
Marcel Verwijst
Stef Cornelissen
Ino Plat

Sales & Service

Een succesvolle verkoop stopt niet bij de levering van het product of de dienst, maar hier hoort ook een soepel draaiend service apparaat bij. Wij werken samen met onze klanten aan de implementatie van efficiënte en gebruiksvriendelijke SAP-oplossingen voor de verkoop-, service- en onderhoudsprocessen. Ook ondersteunen wij onze klanten bij SAP-vraagstukken gerelateerd aan de continu veranderende business, zoals bij fusies, overnames en afsplitsingen. 

Onze drive zit hem in het inzetten van slimme, eenvoudige SAP-oplossingen die de business van onze klanten echt vooruithelpen. Innovatie is daarbij voor ons een belangrijk thema: IoT, Omnichannel en Digital Twins zijn zaken die bij het McCoy Sales & Service team en bij onze klanten hoog op de agenda staan.

Meer weten? Neem dan contact op met Hans (0683965728) of Theo (0630649062).

Charles van den Heuvel
Roel Mooijman
Theo Koelen
Marco van Doveren
Martijn Veth
Hans Dissel
Bart de Bijl
Rens van Hornsveld

Business Intelligence

Ons motto in BI is dat iedere gebruiker snel en eenvoudig toegang moet hebben tot alle relevante rapporten. Snel, flexibel en up-to-date. En terugkijken is natuurlijk goed, maar met behulp van Predictive analysis ook iets over de toekomst kunnen zeggen is zo mogelijk nog belangrijker! Met een team van ervaren professionals helpen we onze klanten het maximale uit hun IT systemen te halen. De kwaliteit van een systeem meet je tenslotte af aan de kwaliteit van de rapportage die het oplevert. En je moet het ook zelf kunnen doen als gebruiker, vandaar onze focus op wat we noemen ‘self service BI’. Uiteraard houden we ons ook bezig met Big Data, Agile BI en BI in the cloud. 

Als je kennis wilt maken met het topteam in BI, contacteer dan Frank (0654713435) of Roel (0622698392)

Peter Combee
Freek van Hoof
Arie Heutmekers
Frank de Vleeschauwer
Victor Brosens
Jeroen Donkers
Philip Kamsteeg
Meint IJbema
Nico van der Hoeven
Sander Huisman
Mark Theys
Frank Legel
Joury Jonkergouw
Jeroen van de Polder
Roel van Bommel
Katrin van Boxtel
Joran de Vries
Wessel Verheijen
Crispian Stones

Human Resources

Onze consultants brengen sterke HR-business kennis mee alsmede jarenlange ervaring in SAP SuccessFactors. Samenwerking en verbinding creëren om daarbij een Fit-for-the-Future HR-organisatie neer te zetten, is het hetgeen wat ons drijft. Deze passie in combinatie met plezier in ons werk, is kenmerkend voor ons team.

Wil je nader kennis maken met ons HR-Transformatie Team? Neem dan contact op met Amber (06 25122601) of Thomas (06 27328642)

Jan Willem Molenaar
Laurens Verwoest
Marco van Doveren
Arthur Cohen Stuart
Marieke Pullen
Sijme Geurts
Thomas Hendrickx
Rick Daams
Amber Smeulders

User Experience Team

Jeroen Elie
Casper van Gorkom
Bart van Woensel
Ruud Zandbergen
Casper Ballemans
Sijme Geurts

Procurement

Ons Procurement team is de marktleider in Nederland voor verschillende innovatieve SAP Inkoopoplossingen. We hebben een geweldig trackrecord op het gebied van SAP Ariba maar ook ervaring met SAP ERP & S4/HANA Procurement waarmee we het complete Procurement domein afdekken. Onze consultants hebben allemaal een achtergrond in inkoop of inkoopproces automatisering. In onze project aanpak herken je het McCoy DNA, Simplicity en Commitment, waarbij we onze Accelerators inzetten om in time en in budget op te leveren. User eXperience  staat hierbij centraal. Nieuwgierig geworden? We bieden je graag een vrijblijvende Ariba workshop aan. Kijk voor onze Ariba one pager op de deze link.

Ben je een inkoop/SAP professional en wil je je aansluiten bij de leidende partij in Nederland? Neem contact op met Martijn (0621125931) of Ronald (0630051570), 

Maurice van Ommen
Antoine Oberije
Anas Yousfi
Harm Jan Bech
Ronald Versteijnen
Arie Ruitenbeek
Robin Hazelaar
Manfred Klomp
Marieke Pullen
Daniel Kluijtmans
Timo Scholten
Eddy van Eijck
Nina van den Bos
Sjoerd Hageraats
Jazwin Mohammed
Rene de Brouwer
Martijn de Coninck
Bart van Beek
Kimberly van Ooijen
Shalish Laldhari

België

Wij zijn het fiere McCoy België team. Gevestigd in Hasselt staan wij klaar om de SAP systemen van onze klanten te vereenvoudigingen. Wij zoeken mensen die niet als een nummer willen worden behandeld, maar bij een organisatie wil horen waar ze zelf mee de richting aan kunnen geven. Ben jij de topper die ons team wilt versterken? Neem dan een kijkje op onze job pagina.

Niels De Baets
Ludo Bourguignon
Erik De Greef
Philippe Muls
Marc De Jonghe
Mario Tibollo
Ruben Winters
Olivier Hermans
Walter Reynders
Dieter Bijnens
Pieter-Jan Peeters

Finance

Onze ambitie is om de financiële functie te assisteren in de transformatie naar het digitale tijdperk. Dit doen wij door boekingen maximaal te automatiseren om zo de noodzakelijke financiële stuurinformatie meteen beschikbaar te maken. Naast de traditionele rapportage, gebruiken we deze data meer en meer om vooruit te kijken.

Het streven naar een financieel datamodel als hart van de digitale kern (SAP S/4HANA) gebaseerd op beproefde standaarden, is daarbij kritische succesfactor. Zie het als een fundament om nieuwe functionaliteiten op te realiseren.

Onze SAP S/4HANA Finance experts kenmerken zich door vakmanschap, gedrevenheid en betrokkenheid, mensen die openstaan voor innovatieve ontwikkelingen.

Herken jij jezelf hierin en wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons team, neem dan contact op met Theo Brünken0630193793 of Arthur Kreuk - 0654282412

Igor Bouw
Wim Ormel
Boid van den Berg
Theo Brünken
Frederik Tetteroo
Cindy Ng
Martijn Loves
Arthur Kreuk
Luc Janssen
Bas de Graauw
Ruud Horst
Lucien van Groenendael
Wouter Elshof
Dick Pellikaan

Transformatiediensten

Ons team helpt bedrijven bij het ontwikkelen van een strategische visie op het toepassen van IT binnen een organisatie en begeleid organisaties in het verwezenlijken hiervan. Je kunt hierbij denken aan het leiden van fit-2-standard workshops, het ontwikkelen van een cloud strategie of het uitvoeren van een process mining opdracht om feitelijk inzicht te geven in de bedrijfsprocessen. We werken intern nauw samen met verschillende expertises om de ontwikkelde strategie samen met onze klant tot leven te wekken.

Jeroen Seuntiëns
Harm Jan Bech
Sander Hijmensen
Bas Pronk
Jos Brekelmans
Roy de Vries
Maurice Melotto
Jacobien de Lange

McCoy Managed Services

Maurice van Ommen
Igor Bouw
Jorn Achten
Theo Brünken
Marieke Pullen
Ruud Duppen
Martijn Loves
Martijn Veth
Jerry Molenaar
Maarten Bakx
Nick Hurkmans