McNXT

Voor wie is McNxt?

McNxt is voor iedere young professional van McCoy. Zelf trekken wij hiervoor de lijn tot ongeveer 35 jaar. Ben je ouder dan dat en voel je je wel jong McCoy? Dan ben je ook meer dan welkom.

Wat doet McNxt?

Alles in het kader van ontwikkeling. We organiseren workshops, trainingen, borrels en andere events en bemoeien ons met alles wat invloed heeft op de nieuwe generatie IT consultants.

Door wie wordt McNxt gerund?

Hiernaast wordt McNxt ook gerund door een jonge groep McCoyans, bestaande uit Philip, Caspar, Anne, Kris, Marlou, Wessel en Kylian.

Hoe vaak wordt er iets georganiseerd?

We hebben maandelijks evenementen die zich op young professionals richten, hierbij wisselen formele en informele activiteiten elkaar af.

Wat wordt er georganiseerd?

Je kunt denken aan een presentatietraining, het verbeteren van jouw time management en personal finance, maar ook sessies over jouw doelen en motivatie. Wij proberen ook up-to-date te blijven in de technische wereld. Zo hebben wij een digitale boekenkast met boeken over relevante onderwerpen en podcasts zoals over Blockchain en Scrum.

McNxt bestaat ook uit een groot stuk informele gezelligheid. Denk aan een EK Poule, een zaalvoetbaltoernooi en een barbecue op de vrijdagmiddag. En de ideeënbus staat altijd open.