Finance is Raak

Harry
Theo
Arthur
Wim
Hugo
Caspar
Cindy
Wouter
Boid
Dick
Lucien
Igor
Frederik
Jurgen
Ruud
Bas
Adrienne
Martijn
Yuri
Luc

Over Finance

Van individuen naar een (h)echt team

Onze ambitie is om het beste SAP S/4HANA Finance Team van Nederland te zijn. Een team dat zich kenmerkt door vakmanschap, gedrevenheid en betrokkenheid. Met professionals die openstaan voor innovatieve ontwikkelingen, die door samenwerking het perfecte resultaat voor klanten weten te realiseren.

Wat maakt werken bij McCoy zo leuk?

Finance ridders van de ronde tafel

1 ronde tafel waarin iedereen gelijk is en intrinsiek gemotiveerd is. Om talent maximaal tot bloei te laten komen, geloven wij in faciliterend leiderschap. De BU-leiders staan in het team, weten wat speelt (zowel inhoudelijk als sociaal) en promoten laagdrempelige en open communicatie. Ook coachen we actief op kennis, vaardigheden en gedrag dat past bij ons groeipotentieel en jouw individuele ambitie.

SAP Finance als ambacht

De hoekstenen van onze inhoudelijke kennis zijn Financial Accounting, Management Accounting en Treasury. Slimme oplossingen passen we toe in zowel bestaande omgevingen als bij nieuwe SAP S/4HANA Cloud & OnPremise implementaties. Ons motto is: ‘Best Practice scope items inzetten waar het kan en fijn slijpen waar het moet’. Binnen Financial Accounting hebben we ons recent gespecialiseerd in Central Finance (CFIN), Intercompany Matching & Reconciliation (ICMR), Advanced Financial Closing (AFC) en Group Reporting. Op het gebied van Management Accounting hebben we jarenlange ervaring met complexe onderwerpen als Group &Legal Valuation, Product Costing en Margin Analysis. Daarnaast weten we onze weg te vinden in Revenue Accounting (RAR) en de integratie met SAP Analytics Cloud (SAC). ‘Cash is (en blijft) King’, bij verschillende opdrachten zijn we dagelijks bezig met Cash Management (als Bank Communication) en Collection & Dispute Management. Voor ons is SAP Finance het mooiste ambacht wat er is, wij blijven continue bijleren rondom de meest recente innovaties!

Geen glazen plafond

Een platte organisatie met korte lijnen, dat is waar McCoy voor staat. Wij staan voor een 06-relatie met onze klanten en onze medewerkers. Het MT en BU Leads zijn eenvoudig benaderbaar, dus pak je smartphone en bel, mail of app en stel je vraag. Heb je een goed idee, dan stimuleren wij dat! Ondernemerschap overal in de organisatie, daar geloven wij in. De beste ideeën komen vanuit de experts zelf. Als blijkt dat een idee tot een succes leidt, creëer je daarmee jouw toekomst binnen McCoy. Wil jij vrijblijvend erachter komen hoe jouw toekomst binnen McCoy eruitziet? Neem contact met Joost op!

E-book Finance is Raak

 

Finance vacatures

Bekijk al onze teams