Intelligent operations

Ruud
Roy
Nick
Nico
Thijs
Bas
Roland
Henk
Joost
Stella
Kylian
Nick
Arjen
Mark
Merlijn

Over Supply Chain Management

 

Onze ambitie

In een tijd waarin de focus meer komt te liggen op een leefbare wereld voor mens en dier gaat het niet alleen meer om de keiharde euro’s, maar ook om de voetafdruk die bedrijven willen innemen. Daarom is onze ambitie: Verbinden, Samenwerken en Optimaliseren van logistieke processen ‘Intelligent & Sustainable Operations’.

Kloppend groene hart

Hoe maken we deze ambitie waar? Dat doen we samen met een team van Supply Chain Management experts. Samen streven wij naar intelligent operations als het kloppende hart van de intelligent enterprise. Een team dat zich kenmerkt door vakmanschap, gedrevenheid, betrokkenheid en altijd te willen blijven leren. Onze cultuur kenmerkt zich door een platte organisatie met korte lijnen. Het MT en BU Leads zijn eenvoudig benaderbaar. Heb je een goed idee, dan stimuleren wij dat! Ondernemerschap overal in de organisatie, daar geloven wij in. De beste ideeën komen vanuit de experts zelf. Als blijkt dat een idee tot een succes leidt, creëer je daarmee jouw toekomst binnen McCoy.

Bedrijfsprocessen & proceskennis

Om de kracht van S/4HANA intelligent in te zetten is er nog een cruciaal element nodig. Namelijk bedrijfs- en proceskennis, oftewel “More than IT!” Dit betekent dat we een krachtige IT-oplossing leveren! En de juiste relevante bedrijfs- en proceskennis in discrete manufacturing, wholesale en/of de consumer industry meebrengen. Wij werken aan logistieke uitdagingen waar we energie van krijgen! We volgen trends in de S/4HANA Intelligent Enterprise (Ariba SCC, SAP IPD/PLM, SAP PEO, etc.) op de voet. We proberen vooruit te lopen op de trends in zowel kennisontwikkeling als in ons cursusaanbod.

 

Bekijk ons e-book direct online.

e-book scm

 

Wil jij weten hoe jouw toekomst er binnen McCoy SCM uitziet? Bekijk het in onze flyer hieronder. 

 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Joost of Roland!

 

 

 

 

Supply Chain Management vacatures

Bekijk al onze teams