We ❤︎ managing Projects!

Roland
Harry
Ronald
Gilles
Martijn
Arjen
Maroesja
Joost
Robert
Jeroen
Robbert
Hein
Theo
Laurens
Frank
Mario
Frank
Tom
Ino
Arie

Over Project Management

“We successfully manage projects, and we love IT”

In onze business unit Project Management werken we met een aantal ervaren projectmanagers zowel intern samen als extern bij klanten. Dit doen we enerzijds in onze eigen projecten bij klanten, maar tevens ook projecten als inzet bij diverse klanten. Voor beide hebben wij onze eigen methodiek: SimplyPM. Lees hier over onze success stories.

Great place to work!

We zijn van alle markten thuis. Of dit nu betekent dat we S/4 implementaties doen bij multi-nationals, carve-in/outs bij high-tech-klanten of Ariba projecten bij retailorganisaties; we doen dit altijd met een team van experts en collega’s. Iedereen afzonderlijk is een expert zijn in hun vakgebied, maar vooral samen dit tot een succes willen maken. Mede daardoor zijn wij al 3 jaar een ‘Great place to work’!

Methodieken

Daarnaast zijn wij in staat om diverse methodieken toe te passen daar waar de situatie of klant dit vereist. Bijvoorbeeld SAP Activate, SAFe, of een combinatie van ‘Agile’ en traditioneel welke samengevoegd is in onze eigen SimplyPM raamwerk. Zie de afbeelding hier rechts op wat voor type projecten en methodieken/aanpakken wij ons focussen. Wat is volgens jou de toekomst van Project Management? Zie jij jezelf meer als project manager of juist als scrummaster?

Als McCoy managen wij steeds vaker onze eigen McCoy-projecten met professionals vanuit de andere BUs zoals Supply-Chain, Business-Intelligence, Procurement en Finance. Dit maakt dat wij onze drijfveren samen in de praktijk kunnen brengen: prestatiegericht, onafhankelijk, talentvol, uniek, verbonden en creatief. 

Kop koffie?

Herken jij je hierin en ben je enthousiast? Dan vertellen wij je graag meer over McCoy. Wij horen dan gelijk graag van jou of ‘Agile’ de traditionele vorm van projectmanagement overbodig maakt. Het maakt overigens niet uit of je nu 2 jaar of 2 decennia aan ervaring meeneemt bij ons op de koffie! Wij delen graag met jou onze platte organisatie met korte lijntjes, ervaren collega’s die graag hun kennis en ervaring willen delen, uitdagende opdrachten bij mooie klanten, ondernemerschap en bovendien gezelligheid!
 
Dus hou jij van IT en manage jij succesvol projecten? Dan gaan we graag met jou het gesprek aan! Joost is te bereiken op 0657252019 

SAP-implementatie raakt IT én business
SAP-implementatie raakt IT én business

"Wat heb je nodig om je project succesvol te realiseren?". In deze whitepaper vind je het praktische framework voor een succesvolle SAP-implementatie. 

Download de whitepaper

Project Management vacatures

Bekijk al onze teams