Onze consultants brengen sterke HR-business kennis mee alsmede jarenlange ervaring in SAP SuccessFactors. Leer het HRx team kennen:

Pascal
Jens
Hilke
Ruben
Iris
Amber
Bobby
Iljo
Marieke
Ruud
Ruth
Jasper
Thomas
Rick

Over HR-Xperience

Bekijk onze introductievideo van 2 minuten
 
Onze filosofie: HR-Experience

Het HrX team binnen McCoy is opgericht vanuit de gedachte “het kan ook anders”. Zowel Thomas Hendrickx als Amber Smeulders geloven in de trend om naast Data Driven HR ook meer te focussen op Employee Experience. Het centraal stellen van de Employee Experience bij de inrichting van HR-processen, is het fundament van het McCoy HR-Xperience team. Inmiddels bestaat het team uit HR- en SuccessFactors specialisten en iedereen staat achter de gedachte: “More than HR & IT”. Onze filosofie is een digitale HR-transformatie doormiddel van Experience i.p.v. alleen SuccessFactors implementeren.

Het kan ook anders

Thomas en Amber zagen dat de markt naast trends ook achterbleef in het gedachtegoed van Cloud. Wij zijn daarom overtuigd van het volgende: "Vereenvoudig, stick-to-the-standard en zet Employee Experience centraal in alle HR- processen." Oftewel het systeem is niet leidend. Wij laten klanten het systeem gebruiken om hun medewerkers beter te leren begrijpen. Zo zorgen wij ervoor dat zij de gewenste gebruikerservaring hebben en hun organisatie wordt voorzien van waardevolle HR- data die nodig is bij het managen van actuele business transformaties. Hierbij is HR trouwens een integraal onderdeel binnen de door SAP gepositioneerde Intelligent Enterprise. Om dit nog beter uit te leggen hebben we ons eigen boek gemaakt: Een andere kijk op HR: data driven & employee experience.

 

Vrijheid

Creëer zelf unieke projectaanpakken en help klanten echt verder met hun HR-transformatie. Bij ons krijg je die vrijheid in je rol! Want waar denk jij nu meteen aan? Welke creatieve ideeën had jij graag toegepast bij een werkgever of klant om de employee experience te verbeteren? Wij vinden het leuk om jouw ervaring en/ of ideeën hierover te horen! 

 

HR-Xperience vacatures

Bekijk al onze teams